Echinagard

Echinagard

Hur fungerar Echinagard?

Echinagard är ett av Läkemedelsverket godkänt växtbaserat läkemedel och innehåller Echinacea Purpurea Moench (Röd solhatt).

Sedan urminnes tider har olika Echinacea-arter använts av indianstammar i Nordamerika. De pressade saften ur blomman Röd solhatt och drack mot förkylning. På 1920-talet tog den tyske läkaren Gerhard Madaus med sig den märkliga ?indianblomman? hem till Europa, och startade på 1930-talet en odling i Tyskland för att framställa Echinagard.

I början var användningen huvudsakligen riktad mot bakteriella infektioner och inflammatoriska sjukdomar, men sedan över 50 år har nu miljontals människor i Europa använt den verkningsfulla pressaften framförallt mot förkylningar.

En studie på Echinagard orala droppar visade att hos personer med förkylningssymtom bröt förkylningen ut mindre ofta hos dem som fick Echinagard droppar jämfört med de personer som enbart fick overksamma droppar. Förkylningen förkortades med i medeltal 4 dagar.*

*Svensk studie med Echinagard. O.Hoheisel, M.Sandborg. ECHINAGARD treatment shortens the course of the common cold. European Journal och Clinical Research 1997; 9: 261-268.

Tillverkares produkter

Elexir Pharma

Elexir Pharma

Grundades av Jimmy Månsson, tidigare verksam inom hälsobranschen med bl.a. egna hälsobutiker i Stockholm, Sverige. Jimmy, som saknade unika kosttillskott, bestämde sig för att själv börja produktutveckla med drömmen om att kunna erbjuda naturliga produkter för bättre hälsa. Elexir Pharma bildades år 2000. "Genom att utveckla och sälja egenvårdsprodukter bidrar vi till en bättre folkhälsa och ett friskare liv"

Vår affärsidé är att utveckla naturliga och ekologiska produkter för den moderna människan som önskar bibehålla en god hälsa. Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt på hälsan, visad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell skolmedicin som alternativa behandlingsformer. Vi strävar alltid efter miljövänlig produktion och högsta möjliga säkerhet. Under produktionen sker kontinuerliga kontroller hela vägen från råvara till slutkonsument

Tillverkares produkter

Fairing

Fairing

Förstklassiga produkter

Under de drygt 20 år sedan företaget startades har Fairing alltid haft som främsta målsättning att producera kosttillskott av absolut högsta klass. Genom åren har ett brett sortiment av produkter utvecklats i samarbete med marknadens ledande kemister och forskare inom nutritionsområdet. Fairing var först i Sverige med att lansera en mängd effektiva kosttillskott, exempelvis ALC, kreatincitrat, hydrolyserat vassle och Kre-Alkalyn. Baserat på en solid vetenskaplig grund har säkra och kraftfulla produkter blivit Fairings kännetecken.

Säkerhet och kvalitet

Genom hela produktionsledet, från råvara till förpackning och distribution, utgår Fairing från gällande EU-normer, inklusive GMP, BRC, ISO 9002 och HACCP. Vi använder enbart västeuropeiska råvaror och både produktion och analys sker i Sverige enligt strikta regulationer. Detta garanterar fullständigt rena kosttillskott med komplett innehållsdeklaration och analyscertifikat som tryggt kan användas av alla, oavsett ålder, kön och träningsnivå.

Favoriten hos atleter

Fairing har bästa tänkbara referenser då många professionella atleter använder produkterna. Genom åren har Fairing haft samarbeten med ett flertal svenska mästare och mästarinnor, landslag och kända idrottsprofiler. De har använt produkterna med enastående resultat och en mängd mästerskapsmedaljer.
Den höga kvalitet som Fairing representerar gör att du som konsument alltid är säker vid användningen av våra produkter och har bästa möjliga förutsättningar för att uppnå dina mål!

Innehåller min Fairingprodukt förbjudna ämnen?

Fairing är ytterst noga med att endast använda sig av ingredienser som är godkända av WADA (World Anti Doping Agency) och förbjudna ämnen får heller ej finnas i vår tillverkningsfabrik för att helt eliminera risken för kontaminering. Vid framtagning av en ny produkt stämmer vi noga av med WADAs lista att inget ämne är listat som förbjudet och finns minsta tendens till osäkerhet så kan vi göra ytterligare säkringskontroller, exempelvis med Huddinge Dopinglaboratorium. Dock finns idag en en stor ovisshet kring av WADA klassificerade men ej specificerade ämnen vilket bidrar till ett stort dilemma: det är svårt för en tillverkare att testa för något som ej är listat som förbjudet. Samtliga produkter är vid framtagandet 100% lagliga och tillåtna, dock reserverar sig Fairing för att regelverk och klassificeringar kan ändras och skulle någon av våra produkter falla under en klassificering så tar vi givetvis bort den från marknaden snarast möjligt. Vårt ledord ?100% Rena Produkter? kommer vi aldrig avvika från!

Tillverkares produkter

Helhetshälsa

Helhetshälsa

Vår idé ? marknadens renaste kosttillskott

Helhetshälsa finns beläget på den östgötska landsbygden i den lilla byn Borghamn nära Ombergs gröna sluttningar precis vid Vätterns strand.
Vi tänker på miljön genom att inte använda genmanipulerade råvaror. Sojan i våra produkter odlas i länder utan regnskog. Vi testar inte produkterna på djur och alla förpackningar är återvinningsbara. Personalens välmående är en del av affärsidén. Vi lagar vegetarisk lunch tillsammans varje dag, jobbar inte över och uppmuntras till personlig utveckling. Vi är vad vi heter!
Tillverkares produkter

Hemply Balance

Hemply Balance

Hemply Balance är ett företag som vill göra gott. För kunderna, för vår planet. Hemply balance ställer väldigt höga krav på sina producenter och ser till att ekologin alltid står i centrum. Alla CBD produkter har hög biotillgänglighet och är producerade av hampa som är odlad med ekologiska metoder utan pesticider av flergenerationsbönder i Colorado, USA. Det känns extra bra för oss att veta exakt var vår råvara kommer ifrån, att det är från mindre jordbruk med bönder som bryr sig. Hela processen från sådd till skörd och vidare förädling är transparent och fullt möjlig att följa.

Tillverkares produkter

Holistic

Holistic

Holistic är ett helsvenskt kunskapsföretag och grossistföretag som utvecklar och säljer kosttillskott samt tillhandahåller ekologiska livsmedel av hög kvalitet. Lager och huvudkontor ligger i Motala. Våra kunder är främst terapeuter och hälsobutiker.

Holistic håller även kurser och föredrag om kost och hälsa och integrativ medicin samt personlig och andlig utveckling. Holistic växer snabbt, och vi har i dag runt 60 olika kosttillskott. Vi utvecklar de flesta kosttillskotten själva, det vill säga: de skapas utifrån våra recept. Däremot har vi ingen egen tillverkning utan använder oss av leverantörer från hela världen som klarar att leva upp till våra högt ställda mål.

Bertil Wosk är näringsterapeut sedan 1990. Han är även en mycket uppskattad föreläsare inom området kost och hälsa och alternativmedicin. Redan 1990 grundade han sitt första hälsoföretag för att nå ut och hjälpa fler människor. Efter tio år lämnade han företaget och startade Holistic 2002 med målet att hjälpa människor att utvecklas och uppnå harmoni, balans och livskraft genom ökad medvetenhet och hälsa.

Tillverkares produkter

Holli.se

Holli.se

Här har vi på holli.se samlat diverse leverantörer. Det kan vara sådana varor som vi själva sätter ihop. Har en vara eller produkt detta varumärke så kan du vara säker på att det är en bra vara med hög kvalité, både på utsidan och insidan. Vi har gjort ett bra val till er.

Tillverkares produkter

Innate Response

Innate Response

Innate Response är världsledande inom whole food med över 40 års erfarenhet. Kosttillskott från Innate Response är ekologiska från whole food, det vill säga riktig mat. Innate Responses kosttillskott är fria från artificiella eller syntetiska tillsatser i slutprodukten, dessutom är de även fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete och kan därför intas av vegetarianer. Innate Response har eget laboratorium och analyserar varje batch vid flera olika tillfällen under produktionsprocessen. Varje livsmedel och råvara kontrollera noggrant.

De skickar även varje batch till ett oberoende tredjepartslaboratorium. Kosttillskott från Innate Response består av ett brett sortiment av naturliga vitaminer, mineraler, probiotika, enzymer och specialprodukter med högsta upptaglighet. Innate Response är fritt från GMO (genmodifierade organismer), färgämnen, magnesiumstearat. Välkommen att upptäcka kosttillskott av en annan kvalitet!

Tillverkares produkter

Loving Earth

Loving Earth

MÄNNISKAN, PROCESSEN, PLANETEN - VARFÖR VI ÄLSKAR LOVING EARTH

Med sitt holistiska förhållningssätt till företagande och tankesätt står Loving Earth för en unik filosofi, något som endast en handfull företag i världen kan skryta med.

Loving Earth använder endast de bästa naturliga råvarorna. De bryr sig om vad du äter, vilka ingredienser som de använder i sina produkter och om människorna bakom produkter

 

Loving Earth har ett samhällsengagemang och köper direkt från källan. Över åren har de byggt relationer med olika samhällen som använder sig av traditionella metoder när de skördar heirloomkakaon, eller andra ingredienser (d.v.s. inga hybrider eller korsningar av råvaran).

I generationer har dessa människor från ursprungsbefolkningen byggt upp sin kunskap som hedrar miljön de bor i. Denna kunskap ger en försäkran om att deras specifika samhälle förblir hållbart i åtskilliga generationer framöver

Tillverkares produkter

Nicorette

Nicorette

Få hjälp att sluta röka med NICORETTE® produkter

På NICORETTE® förstår vi att alla rökare är olika och att var och en vill trappa ned eller sluta röka på sitt sätt.

I över trettio år har vi gett stöd till rökare som vill sluta eller dra ned på antalet cigaretter som de röker. Vi har under dessa år utvecklat en lång rad produkter som hjälper olika typer av rökare att nå sina personliga sluta-röka-mål. Vi har här valt att satsa på några av dessa produkter
Tillverkares produkter

Nicotinell

Nicotinell

Sluta röka med Nicotinell®

De flesta rökare har någon gång provat att sluta röka. Det finns många skäl till att sluta röka ? hälsa, ekonomi, omtanke mot omgivningen bland annat. Men du kommer inte att lyckas sluta röka om du inte bestämt dig.

När du väl har bestämt dig så ökar dina chanser att lyckas ? oavsett om du slutar direkt eller trappar ner, om du tar hjälp av produkter från Nicotinell®. Utmaningarna att bli rökfri blir inte färre, men de svåra stunderna blir lättare att hantera med Nicotinell®.

Gå in på Nicotinells hemsida för mer hjälp! Klicka här på textraden.

Tillverkares produkter

Powerfruits

Powerfruits

Vi på Powerfruits säljer och distribuerar idag våra egna torkade högkvalitativa ekologiska RAW produkter (RAWvaror), inom områdena frukt, superbär, nötter, frön, grönsaker, rötter, frön, oljor & kryddor. Vi säljer eller marknadsför idag inga färska frukter, bär eller grönsaker. Våra råvaror kommer ifrån hela världen, dock med visst fokus på Asien, Sydamerika och Sydafrika.
Råvaran är det allra viktigaste för oss. För att säkerställa och kvalitetssäkra densamma packas alla våra produkter för hands och order för order efter beställning.

 

För att kunna förverkliga våra egna affärsidéer samt för att kunna nå ut till så många svenska konsumenter som möjligt med våra produkter är det viktigt med klara riktlinjer. Powerfruits vision är att föra till människan, det vår jord och natur skapar, på ett så rent, miljövänligt och naturligt sätt som möjligt. Detta betyder att vi inte säljer några piller och/eller kemiskt framställda produkter.

 • Powerfruits målsättning är att, i så hög utsträckning som möjligt, erbjuda svenska konsumenter 100% naturliga, högkvalitativa, rena, ekologiska och nyttiga produkter utan tillsatser och raffinerat socker.
 • Powerfruits strävan är att de som äter och dricker våra produkter skall må bättre och hålla sig friskare.
Tillverkares produkter

Rawpowder

Rawpowder

Rawpowder är ett företag med många års erfarenhet av olika kosttillskott och med en målsättning: Att ge dig den finaste av naturens livsmedel.

Hälsomedvetna människor väljer våra Superfoods eftersom det är en komplett naturlig källa till antioxidanter, proteiner, essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler och andra viktiga näringsämnen.

Nästan hela vårat sortiment är ekologiskt. De få produkter som inte är certifierade växer vilt i områden långt från föroreningskällor.

Tillverkares produkter

Scandinavien Hemp

Scandinavien Hemp

Svensktillverkade CBD-produkter av högsta kvalité

Tillverkares produkter

Erbjudanden

NiaCel 250 (nicotinamide riboside)
779 kr
 • Kan bromsa åldrandet?!
 • Mycket intresse kring denna produkt Nu i högre styrka.
Stress B-komplex Thorne
159 kr 185 kr
 • Med extra B5 för binjurestöd
 • Ett omfattande komplex av B-vitamin
Diskmedel Green Apple & Basil Attitude
39 kr
 • Attitude diskmedel, tillverkad av rena produkter. Certifierad av EcoLogo
 • Mer action med färre bubblor, skonsam för händerna
  Esberitox 200st Tabletter
  189 kr
  25%
  Esberitox 200st Tabletter
  200st tabletter
  • Innehåller tre välkända medicinalväxter - Baptisia, Tuja och Echinacea
  • Lindrar förkylningssymtom
   Adrenal Cortex Thorne
   149 kr
   • Stödjer sunda nivåer av kortisol (Stressnivåer)
   • Bidrar till upprätthållande av kroppens immunförsvar och stresshantering
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   495 kr
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   Coenzym Q10 i liposomal form
   • Liposomal form för absolut bäst upptag
   • Bidrar till sunda energinivåer

    Kosttillskott, mat och träning, allt för din hälsa och välmående!

    Vi på holli vill erbjuda dig som kund ett brett produktsortiment inom en rad skilda segment inom mat, träning och hälsa.

    Hos oss hittar du allt från vitaminer, mineraler och proteiner till mat som tex: nötter, glutenfritt men även godis, kroppsvårdsprodukter och naturliga rengöringsmedel. Många av produkterna du hittar i vår butik är ekologiska, glutenfria och fairtrade märkta.

    Det som är gemensamt för alla produkter vi säljer är att de är noga utvalda och att det enligt våra krav ska uppfylla ”bäst i klassen”. Vårt tänk innefattar förutom de naturliga och de ekologiska även att försöka hålla socker och mjölinnehåll på en så låg nivå som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

    Välkommen till Holli - din vän på hälsostigen!