Om Holli

Holli grundades i slutet på 2015 efter en tydlig efterfrågan om en aktör med genomgående pålitliga produkter som granskar och ser efter sitt sortiment med noggrannhet. Våra kunder vet att vi har gjort den initiala forskningen och valt ut endast de allra bästa produkterna.

Namnet Holli står för det holistiska tänket och din hälsa sett till helheten. Vi erbjuder kosttillskott, livsmedel och preparat som enligt forskning och studier kan uppvisa seriösa resultat och samtidigt uppfylla våra krav på leverantörs-kedjor och innehåll. Vi erbjuder ett brett spektrum av produkter och de flesta av våra produkter är ekologiska, glutenfria, fairtrade märkta och organiska. Allt från vitaminer och träningstillskott till mat, godis och livsmedel.

Ett av våra tydliga mål är att ha Sveriges starkaste utbud av pålitliga CBD-produkter. Ett kontroversiellt ämne med många hälsofördelar. Vi är stolta över att ha varumärken som Hemply Balance, Scandinavian Hemp & Nirvara m.m i vårt sortiment.

Utöver att ta ansvar för vårt sortiment så är vi även miljömedvetna och värnar om hanteringen av våra varor från leverantör till butik. Vi återanvänder alla kartonger som når vårt lager, ställer hårda krav på packning och transport samt kontinuerligt optimerar vår process.

Holli har på två år utvecklat ett koncept som våra kunder återkommer till och uppskattar. Vår butik och lager i Roslagen samt e-handel holli.se kommer att fortsätta att utvecklas efter våra kunders efterfrågan och vi är stolta över vad vi åstadkommit och vart vi är påväg.

 

Stefan Andersson

Stefan har sedan barnsben varit intresserad av mat, dryck och framför allt smaker. Som ung tonåring var hans primära hobby att samla tee och kryddor och det var naturligt att han senare utbildade sig till kock. Stefan är en entreprenör som ägt både matbutik och restaurang och Holli blev ett organiskt nästa steg i sin resa. Hans son fick i 2007 diabetes typ-1 och i processen att lära sig om sjukdomen växte hans intresse för kosttillskott och den otroliga effekten den kan ha på hälsan. Stefan tycker i övrigt om att spendera tid med sin familj, engagera sig i lokala fritidsaktiviteter samt spela musik. 


Jimmy Lidberg

Jimmy är ett välkänt ansikte i samhället efter att ha varit elitidrottare inom brottning i många år. Han har ett imponerande CV med medaljer från alla de stora turneringarna - EM, VM och OS. Vi är stolta över att ha med en av Sveriges mest framgångsrika brottare i modern tid i management-teamet.

Jimmy vet vad man ska äta för att få effekt på kroppen, blir uthållig, hålla sin vikt och få en generellt sett välmående kropp. Dessa kunskaper har han tillsammans med kontakter inom elitidrotten och experter inom hälsa använt för att välja ut vårt fundamentala sortiment.

Utöver brottningen så har Jimmy alltid varit en entreprenör och haft ambitioner att efter idrotten utvecklas inom området. Tillsammans med Stefan bildar dom ett starkt team med rätt kompetens för att driva verksamheten framåt. En ambitiös kombo med målsättningen att skapa ett hälsosammare samhälle.

Erbjudanden

NiaCel 250 (nicotinamide riboside)
779 kr
 • Kan bromsa åldrandet?!
 • Mycket intresse kring denna produkt Nu i högre styrka.
Stress B-komplex Thorne
179 kr
 • Med extra B5 för binjurestöd
 • Ett omfattande komplex av B-vitamin
Diskmedel Green Apple & Basil Attitude
39 kr
 • Attitude diskmedel, tillverkad av rena produkter. Certifierad av EcoLogo
 • Mer action med färre bubblor, skonsam för händerna
  Esberitox 200st Tabletter
  189 kr
  %
  Esberitox 200st Tabletter
  200st tabletter
  • Innehåller tre välkända medicinalväxter - Baptisia, Tuja och Echinacea
  • Lindrar förkylningssymtom
   Adrenal Cortex Thorne
   149 kr
   • Stödjer sunda nivåer av kortisol (Stressnivåer)
   • Bidrar till upprätthållande av kroppens immunförsvar och stresshantering
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   495 kr
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   Coenzym Q10 i liposomal form
   • Liposomal form för absolut bäst upptag
   • Bidrar till sunda energinivåer