Om Holli

Vad är holli.se, vad står vi för och vilka är personerna bakom denna sajt?

Holli.se grundades i slutet på 2015. som ett led i ett samarbete mellan tre hälsointresserade entreprenörer. Holli står för det holistiska tänket, vilket genomsyrar allt vi gör och står för.

Vår vision är att erbjuda dels en webbutik med noga utvalda produkter och dels en sajt (vilket kommer i steg 2) med genomtänkt träning och kost i form av onlinelösningar, rådgivning, tävlingsmoment etc. holli.se är ingen vanlig hälsokosthandel. Vi har spenderat nästan ett år på att gå igenom stora delar av de tillskott, livsmedel och preparat som erbjuds och har därefter valt ut det vi anser vara det ”bästa” inom varje kategori. Med det ”bästa” menar vi det som enligt seriösa forskningsstudier har uppvisat bäst resultat och samtidigt uppfyller vårt andra krav med att innehålla så naturliga ingredienser som möjligt. Vi tror på det naturliga och därför innehåller en stor del av de produkter vi tillhandahåller endast naturliga ingredienser.

Många av produkterna du hittar i vår butik är ekologiska, glutenfria och fairtrade märkta o.s.v. Vi på holli vill erbjuda dig som kund ett brett sortiment inom en rad skilda segment. Vi är alltså inte en nischad butik. Hos oss hittar du allt från vitaminer, och träningstillskot till mat, godis och livsmedel m.m.

Det som är gemensamt för alla produkter vi säljer är att de är noga utvalda och att det enligt våra krav ska uppfylla ”bäst i klassen”. Vårt tänk innefattar förutom de naturliga och de ekologiska även att försöka hålla socker och mjölinnehåll på en så låg nivå som möjligt.

Vi har också tagit fram en lista vi kallar ”svarta listan” med ämnen som enligt seriös forskning har visat sig vara direkt hälsofarliga. Om en produkt innehåller ett ämne på vår ”svarta lista” tar vi inte in produkten hur bra resultat den än har påvisat i övrigt.  För att ta ett exempel så hittar du läsk i vår butik. Givetvis innehåller den socker men den uppfyller våra krav på ”bäst i klassen” genom att vara naturlig utan giftiga tillsatser och genom att hålla nere sockerhalten på en rimlig nivå.

Vi försöker dessutom ta ansvar för miljön när vi väljer ut våra produkter. Ett miljötänk som också finns med hela vägen till packning och transport, vi återanvänder b.la alla kartonger som når vårt lager. Du som kund ska helt enkelt känna dig trygg om du handlar på holli.se, för oavsett om det är kosttillskott, rengöringsmedel eller livsmedelsprodukter du handlar så ska du känna dig säker på att du inom kategorin ha gjort ett riktigt bra val.

Man kan sammanfatta det med att holli.se experter redan har gjort första urvalet åt dig som kund. Vi hoppas att du gillar våra produkter och vårt sätt att arbeta!


Grundarna

Ronny Ronholt

Sitter som VD i detta bolag. Han har hand om ekonomi, web och försäljningsfrågor. Självklart hjälps vi åt med alla frågor så vi alla får vara inne och peta i samtliga frågor. Han har ett förflutet inom webbranschen, driver idag en webhandel som säljer verktyg till byggindustrin, verktygsproffsen.se. Den är framgångsrik och varit igång sedan 2007.


Stefan Andersson

Är ansvarig för inköp, webhandeln och butik. Är till stor del som tagit fram produkterna inom Mat & Hälsa eftersom det är ganska livsmedelbaserat. Han och Jimmy har hjälpts åt med samtliga kosttillskott.

Han har inspirerats kring mat sedan barnsben. Som 13-åring(!) la han sina fickpengar på att samla på olika teer och kryddor. Via gymnasiet utbildade han sig till kock . Efter det har ha jobbat och drivit både restaurang och matbutiker. 2007 fick hans då 6-åriga son diabetes Typ 1. Då började han hälsoinriktade matresa! Efter flertalet utbildningar, många via distanskurser på internet så har han skaffat sig kunskap inom området kost, hälsa och matens läkande konst.


Jimmy Lidberg

Är ansvarig för upplägget när det gäller träningen på vår kommande sajt fyskampen.se och allt som hör detta till. Jobbar även med försäljning ute hos våra företagskunder och han är grymt duktig på kosttillskott, vad man ska äta för att bli stor och stark, uthållig, hålla sin vikt, vad mår kroppen bra av. Han har mycket i bagaget trots sina unga år. Detta har trots allt gjort honom till brottnings champ.

Jimmy har ett förflutet som elitidrottare inom brottning med flera medaljer från EM, VM och OS.  Är en av Sveriges mest framgångsrika brottare i modern tid. Efter OS bronset i London 2012 så avslutade han sin karriär. Han har alltid haft ett stort intresse för kost och hälsa. Tillsammans har vi,  våra kontakter, experter inom elitidrottens kost och rådgivning och kunniga personer valt ut en stor del av sortimentet på holli.se. Mest har vi fokuserat på de delar som rör vitaminer, mineraler, tillskott för tränande personer såsom proteinpulver, aminosyror m.m. Vi har helt enkelt lagt ner blod, svett och tårar för att få fram detta sortiment. Detta är bara starten, vi får se vart vi landar. Vi har en plan!


Välkommen!

Erbjudanden

NiaCel 250 (nicotinamide riboside)
779 kr
 • Kan bromsa åldrandet?!
 • Mycket intresse kring denna produkt Nu i högre styrka.
Stress B-komplex Thorne
159 kr 185 kr
 • Med extra B5 för binjurestöd
 • Ett omfattande komplex av B-vitamin
Diskmedel Green Apple & Basil Attitude
39 kr
 • Attitude diskmedel, tillverkad av rena produkter. Certifierad av EcoLogo
 • Mer action med färre bubblor, skonsam för händerna
  Esberitox 200st Tabletter
  189 kr
  25%
  Esberitox 200st Tabletter
  200st tabletter
  • Innehåller tre välkända medicinalväxter - Baptisia, Tuja och Echinacea
  • Lindrar förkylningssymtom
   Adrenal Cortex Thorne
   149 kr
   • Stödjer sunda nivåer av kortisol (Stressnivåer)
   • Bidrar till upprätthållande av kroppens immunförsvar och stresshantering
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   495 kr
   CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
   Coenzym Q10 i liposomal form
   • Liposomal form för absolut bäst upptag
   • Bidrar till sunda energinivåer

    Kosttillskott, mat och träning, allt för din hälsa och välmående!

    Vi på holli vill erbjuda dig som kund ett brett produktsortiment inom en rad skilda segment inom mat, träning och hälsa.

    Hos oss hittar du allt från vitaminer, mineraler och proteiner till mat som tex: nötter, glutenfritt men även godis, kroppsvårdsprodukter och naturliga rengöringsmedel. Många av produkterna du hittar i vår butik är ekologiska, glutenfria och fairtrade märkta.

    Det som är gemensamt för alla produkter vi säljer är att de är noga utvalda och att det enligt våra krav ska uppfylla ”bäst i klassen”. Vårt tänk innefattar förutom de naturliga och de ekologiska även att försöka hålla socker och mjölinnehåll på en så låg nivå som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

    Välkommen till Holli - din vän på hälsostigen!