Integritetspolicy


Generellt

Jiro i sverige AB driver holli.se och framöver även fyskampen.se. Så vi kallar oss Holli i text nedan och fyskampen där så behövs.


Genom denna Integritetspolicy vill ge dig full insyn i hur vi på Holli hanterar personuppgifter och hur vi hanterar din integritet vid användning av våra tjänster (applikationer och/eller hemsidor). Hollis Integritetspolicy är framtagen i syften för att tydliggöra Hollis inställning i integritetsfrågor och behandling av personuppgifter.


Vi värnar om våra kunders och användares integritet och följer svensk lagstiftning som syftar till att skydda dig som privatperson, bl.a. personuppgiftslagen (1998:204). Vi eftersträvar att upprätthålla en hög nivå av skydd för den personliga integriteten. Hollis integritetspolicy har tre syften:

  1. Förklara hur vi använder informationen som du delar med oss för att vi ska kunna bygga en fantastisk webshop, träningsida och för att kunna ge dig en fantastisk upplevelse med den.
  2. Säkerställa att du förstår vilken information vi samlar in med din tillåtelse och vad vi gör – respektive inte gör – med den.
  3. Hålla oss ansvariga för att skydda dina rättigheter och din integritet under policyn. Denna Integritetspolicy gäller för alla webbplatser som tillhandahålls av Holli.

 

För vissa tjänster och produkter som Holli tillhandahåller kan det finnas särskilda villkor för personuppgiftsbehandling, vilka i förekommande fall tillhandahålls när tjänsten i fråga används. Genom att använda Webbplatsen och Hollis produkter och tjänster godkänner du denna Integritetspolicy. För oss på Holli är användarens integritet oerhört viktig. Tillsammans med Personuppgiftslagen (PuL) har denna Integritetspolicy till syfte att skydda användares personliga integritet. Jiro i sverige / Holli kan samla personuppgifter som t.ex. förnamn, efternamn, personnummer, telefonnummer och e-postadress i en databas. Genom att använda Hollis tjänster intygar du att du har tagit del av, godkänt och samtycker med vår Integritetspolicy. Vår integritetspolicy uppdateras kontinuerligt. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig på www.holli.se/integritetspolicy.


Har du har tips, tankar och/eller synpunkter rörande denna Integritetspolicy kontakt oss på info@holli.se.


Personuppgifter och informationssammling

Alla information som vi samlar från användande av våra tjänster gör vi för att kunna maximera användarupplevelsen av Hollis och fyskampens tjänster. Personuppgifterna som t.e.x. namn, adress, personnummer, e-mail och telefonnummer, samlas för att möjliggöra registreringen och användning av tjänster samt för att skapa ömsesidigt givande interaktion mellan våra användare (konsumneter och företagare) och tredjeparter (företag). Vi vill värna om våra användare och avser att aldrig dela information på något sätt som skulle skada eller kränka våra användares integritet. Holli behandlar all information om dig som kund, d.v.s. namn, efternamn, telefonnummer, personnummer, e-post och övriga uppgifter, med datastöd. Behandlingen av dessa uppgifter sker dels för administration av kundförhållandet och dels för marknadsföring.

Marknadsföring till kund sker via nyhetsbrev, e-post, sms och mms. Som användare har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig. Du kan själv rätta uppgifter, eller begära rättning av uppgifter, som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Insamling av personuppgifter kan vara både aktivt och passivt. Aktiv insamling sker när du som användare eller kund lämnar dina uppgifter till oss i samband med inloggning, köp av tjänst/produkt eller liknande.

Om du inte själv genom en aktiv handling lämnar uppgifterna till oss utan insamlandet sker med hjälp av andra verktyg (t.ex. genom cookies) anses insamlingen som passiv. Utöver detta så använder Hollis olika kanaler för att samla information: Automatisk insamlad data genom användning av Hollis tjänster. Så fort en användare interagerar med Hollis tjänster samlar vi in och sparar information. I detta fall är alla data inte knuten till en specifik användare. Data som du registrerar hos oss som användare. Namn, Efternamn, telefonnummer, e-post, personnummer användarnamn och lösenord är krypterad. Holli kan även samla in information om hur du som användare utnyttjar våra applikationer för att analysera sökbeteende, för statistikändamål och för att kunna visa dig anpassat innehåll. Detta görs för att förbättra användarvänlighet och kontrollera att de fungerar på avsett sätt. Hur vi behandlar cookies kan du se på vår sida om detta, där finns även information om hur du kan blockera eller tillåta cookies.

 

Hantering och skydd av information

Genom att använda våra tjänsten godkänner du även att vi kan kontakta dig med hjälp av de uppgifter du delar med oss t ex genom e-postutskick. Vi på Holli skyddar dina uppgifter genom såväl tekniska som administrativa säkerhetsåtgärder. Holli avsäger sig allt ansvar för förlust av data som ett resultat av intrång, stöld och/eller missbruk av en tredje part. Holli äger rätt att ta bort information och användare som inte följer lagen eller av Holli anses vara kränkande, stötande och/eller inte följer Integritetspolicyn. Holli´s ansvar utesluter inte att användare är ansvariga för vad de publicerar. Avslutade kundförhållande gallras fortlöpande varpå personuppgifter kopplade till aktuell användare behålls så länge användare inte begär att de raderas eller om detta inte går emot annan lagstiftning om att t.ex. uppgifterna måste sparas en viss tid för t ex bokförings- och arkivändamål. AVREGISTRERING Det är enkelt att avregistrera sig från Holli.se. Om du inte vill få fler erbjudanden via e-mail så klicka i nyhetsbrevet och avanmäl din prenumeration. Om du av någon anledning vill spärra ditt konto skickar du ett e-mail till info@holli.se så tas dina uppgifter bort från vår databas.


Delning av information till tredje part

Holli kommer aldrig att använda eller dela information som på något sätt missgynnar våra användare. Alla uppgifter som delas är i enighet med denna Integritetspolicy och lagen. Du som konsument kan närsomhelst begära att avsluta ditt konto hos oss. Vid lagbrott eller misstanke för brott delas information, enligt lag, till den del det kan vara till hjälp. Vid användandet av extern hjälp kommer dessa att få del av den information som anses behövlig för att utföra överenskommet arbete samt som följer rådande lagar. Vi delar viss anonym information rörande våra användare till de som använder vår tjänst (t.ex. till säljare) i hopp om att åstadkomma en ömsesidigt bättre upplevelse för samtliga användare. Vid en försäljning av våra Holli-tjänster kan all information komma att vara inkluderad. Vi tar inget ansvar för manuell delning av information. Vi rekommenderar därför att du är försiktig med att dela känslig information.

Erbjudanden

NiaCel 250 (nicotinamide riboside)
779 kr
  • Kan bromsa åldrandet?!
  • Mycket intresse kring denna produkt Nu i högre styrka.
Stress B-komplex Thorne
159 kr 185 kr
  • Med extra B5 för binjurestöd
  • Ett omfattande komplex av B-vitamin
Diskmedel Green Apple & Basil Attitude
39 kr
  • Attitude diskmedel, tillverkad av rena produkter. Certifierad av EcoLogo
  • Mer action med färre bubblor, skonsam för händerna
    Esberitox 200st Tabletter
    189 kr
    25%
    Esberitox 200st Tabletter
    200st tabletter
    • Innehåller tre välkända medicinalväxter - Baptisia, Tuja och Echinacea
    • Lindrar förkylningssymtom
      Adrenal Cortex Thorne
      149 kr
      • Stödjer sunda nivåer av kortisol (Stressnivåer)
      • Bidrar till upprätthållande av kroppens immunförsvar och stresshantering
      CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
      495 kr
      CoEnzyme Q10 Liposomal Quicksilver 50 ml
      Coenzym Q10 i liposomal form
      • Liposomal form för absolut bäst upptag
      • Bidrar till sunda energinivåer

        Kosttillskott, mat och träning, allt för din hälsa och välmående!

        Vi på holli vill erbjuda dig som kund ett brett produktsortiment inom en rad skilda segment inom mat, träning och hälsa.

        Hos oss hittar du allt från vitaminer, mineraler och proteiner till mat som tex: nötter, glutenfritt men även godis, kroppsvårdsprodukter och naturliga rengöringsmedel. Många av produkterna du hittar i vår butik är ekologiska, glutenfria och fairtrade märkta.

        Det som är gemensamt för alla produkter vi säljer är att de är noga utvalda och att det enligt våra krav ska uppfylla ”bäst i klassen”. Vårt tänk innefattar förutom de naturliga och de ekologiska även att försöka hålla socker och mjölinnehåll på en så låg nivå som möjligt till ett så bra pris som möjligt.

        Välkommen till Holli - din vän på hälsostigen!