Om Holli Research

Holli Research grundades 2019 som en ny innovativ och supermodern tillverkare av kosttillskott och hälsoprodukter. Men egentligen startade resan långt tidigare! Teamet bakom Holli Research har tillsammans mer än 30 års erfarenhet av hälsobranschen och det slog oss mer och mer att det fattades ett varumärke som byggde både på erfarenhet men också på den senaste forskningen.

Vårt mål blev därför att blanda det bästa från två världar och ta fram produkter till er konsumenter som verkligen fungerar. Efter att under många år ha arbetat nära några av de största amerikanska och svenska varumärkena identifierade vi självklart vissa likheter men också en del skillnader. De svenska varumärkena byggde ofta på renhet och säkerhet där minsta ingrediens är säkerställd och spårbar. De amerikanska varumärkena om man nu ska generalisera är mer ”Up to date” då det gäller både innehåll och dosering.

Skapat av experter för experter

Efter att i början på 2020 ha utökat vårt team med ytterligare experter och forskare så började det stora arbetet med arbeta fram våra första produkter och vi lämnade verkligen inget åt slumpen. Vi kikade på allt från behov, efterfrågan, den senaste forskning till säkerhet och renhet. En viktig aspekt blev att hitta en fabrik inom Sveriges gränser som levde upp till våra högt ställda krav. Det lyckades vi med och därför kan alla som äter ett tillskott från Holli Research känna sig trygga med att det som står i innehållsförteckningen är det som finns i produkten. Om någon produkt mot förmodan inte skulle leva upp till våra högt ställda kvalitetskrav eller att du som kund av någon annan anledning behöver spåra en burk så är detta alltid möjligt.

Bakom utvecklingen av holli research återfinns ett stort team. En av de som medverkat i hela processen är VM och OS-medaljören i brottning Jimmy Lidberg. Jimmy vet hur mycket det kan skilja i upptagningsförmåga (biotillgänglighet) och effekt från ett kosttillskott till ett annat. Inom elitidrott kan en procent vara skillnaden mellan vinst och förlust så inget har lämnats åt slumpen i utveckligen av Holli research produkter.

För den kräsna konsumenten

Vi har alltid dig som kund och din säkerhet i fokus. I början på 2021 så var då äntligen våra första 21 st produkter färdiga att nå ut till butikerna. Holli Research är ett varumärke som framförallt producerar specialkombinerade produkter. I vår första serie om 21 st tillskott hittar du allt från produkter inom kategorierna immunförsvar, mage-tarm, ögon och träning för att nämna några. Vår målgrupp är den mer kräsna konsumenten som vill ha det bästa. Är du personen vi pratar om och vill förstå mer om vad våra produkter står för så föreslår vi att du kikar in på sidan med produkterna.

Rena produkter och ett holistiskt tänk

Specialstudera gärna innehållsförteckningen och jämför vårt innehåll, doserna och renhet med andra varumärken i branschen. Vi strävar efter total transparens och tar gärna emot synpunkter från er våra kunder. Holli Research framtidsvision är att alltid ligga i framkant och vara det spetsigaste, kunnigaste och den mest innovativa tillverkaren av kosttillskott och hälsoprodukter i Sverige, ja kanske i hela världen. Vårt team ligger aldrig på latsidan, vi jobbar stenhårt för att fortsätta utveckla och komma med nya produkter. Vi har alltid din hälsa i fokus när vi arbetar fram en ny produkt vilket betyder att giftiga utfyllnadsämnen är något vi alltid försöker undvika.

Vi står för det rena och det holistiska, vi står för det nya och moderna, vi står för innehåll och dosering av de aktiva ingredienserna/ämnena så att de verkligen bidrar. Våra produkter är utvecklade för att hjälpa och göra skillnad på riktigt.