Om Holli

Holli grundades i slutet på 2015 efter en tydlig efterfrågan om en aktör med genomgående pålitliga produkter som granskar och ser efter sitt sortiment med noggrannhet. Våra kunder vet att vi har gjort den initiala forskningen och valt ut endast de allra bästa produkterna.

Namnet Holli står för det holistiska tänket och din hälsa sett till helheten. Vi erbjuder kosttillskott, livsmedel och preparat som enligt forskning och studier kan uppvisa seriösa resultat och samtidigt uppfylla våra krav på leverantörs-kedjor och innehåll. Vi erbjuder ett brett spektrum av produkter och de flesta av våra produkter är ekologiska, glutenfria, fairtrade märkta och organiska. Allt från vitaminer och träningstillskott till mat, godis och livsmedel.

Ett av våra tydliga mål är att ha Sveriges starkaste utbud av pålitliga CBD-produkter. Ett kontroversiellt ämne med många hälsofördelar. Vi är stolta över att ha varumärken som Hemply Balance, Scandinavian Hemp & Nirvara m.m i vårt sortiment.

Utöver att ta ansvar för vårt sortiment så är vi även miljömedvetna och värnar om hanteringen av våra varor från leverantör till butik. Vi återanvänder alla kartonger som når vårt lager, ställer hårda krav på packning och transport samt kontinuerligt optimerar vår process.

Holli har på två år utvecklat ett koncept som våra kunder återkommer till och uppskattar. Vår butik och lager i Roslagen samt e-handel holli.se kommer att fortsätta att utvecklas efter våra kunders efterfrågan och vi är stolta över vad vi åstadkommit och vart vi är påväg.

 

Stefan Andersson

Stefan har sedan barnsben varit intresserad av mat, dryck och framför allt smaker. Som ung tonåring var hans primära hobby att samla tee och kryddor och det var naturligt att han senare utbildade sig till kock. Stefan är en entreprenör som ägt både matbutik och restaurang och Holli blev ett organiskt nästa steg i sin resa. Hans son fick i 2007 diabetes typ-1 och i processen att lära sig om sjukdomen växte hans intresse för kosttillskott och den otroliga effekten den kan ha på hälsan. Stefan tycker i övrigt om att spendera tid med sin familj, engagera sig i lokala fritidsaktiviteter samt spela musik. 


Jimmy Lidberg

Jimmy är ett välkänt ansikte i samhället efter att ha varit elitidrottare inom brottning i många år. Han har ett imponerande CV med medaljer från alla de stora turneringarna – EM, VM och OS. Vi är stolta över att ha med en av Sveriges mest framgångsrika brottare i modern tid i management-teamet.

Jimmy vet vad man ska äta för att få effekt på kroppen, blir uthållig, hålla sin vikt och få en generellt sett välmående kropp. Dessa kunskaper har han tillsammans med kontakter inom elitidrotten och experter inom hälsa använt för att välja ut vårt fundamentala sortiment.

Utöver brottningen så har Jimmy alltid varit en entreprenör och haft ambitioner att efter idrotten utvecklas inom området. Tillsammans med Stefan bildar dom ett starkt team med rätt kompetens för att driva verksamheten framåt. En ambitiös kombo med målsättningen att skapa ett hälsosammare samhälle.

OBS:

Uttalanden på denna webbplatsen och medföljande användningsanvisningar har inte utvärderats av läkemedelsverket och är inte avsedda att diagnostisera, behandla eller bota någon sjukdom. Kontrollera alltid med din läkare innan du börjar med ett nytt livsmedel/kosttillskott. Ansvarsfriskrivning: om vi har en forsknings länk till en webbplats där vi säljer produkter eller har produktinformation, anger avskrivningsansvarsförklaringen att när du klickar på ok lämnar du webbplatsen holli.se och besöker en extern länk. Länkar till alla informativa webbplatser tillhandahålls enbart som en tjänst till våra användare. Externa länkar ger ytterligare information som kan vara användbar eller intressant och har ingen anknytning till marknadsföring, försäljning och distribution av Holli’s produkter. Länken utgör inte ett godkännande av dessa webbsidora information av Holli.se.