Vitaminer & Mineraler + Alpha Plus

Gå tillbaka till Magazine

Holli har äntligen fått in det efterlängtade märket “Alpha Plus”. Kända för sina potenta vitamin- och mineral-tillskott och långa historia av högkvalitativa produkter. 33 produkter har adderats till sortimentet både online samt i butiken och vi är glada att som vanligt kunna erbjuda allt till otroligt fina priser. 

Alla produkter från varumärket levereras under kategorin “funktionsmedicin”. Ett koncept som ser kroppen som en helhet, ett system sammansatt av flera kroppsfunktioner och system som hela tiden är kopplade till varandra och som påverkas av vår kost, vår fysiska aktivitet, vår näringsstatus, vårt stresstillstånd, våra relationer, våra tankar och till viss del vår genetik.

Att supplementera kroppen med fundamentala kosttillskott är ett effektivt sätt att råda bot på vardagsproblem såsom trötthet, utmattning, ångest och stress. Alpha Plus produkter rekommenderas varmt från hela Holli administrationen och är ett givet varumärke på hyllorna.

Funktionsmedicin är en vetenskapsbaserad disciplin för att utvärdera, behandla och förebygga sjukdom samt befrämja hälsa genom att integrera och fokusera på den unika biokemiska aspekten av varje person. Skaparen och ägaren av Alpha Plus, Peter Wilhelmsson, är erfaren och kompetent inom området med tretton böcker i portfolion. Bland annat Friskare liv med rätt kost (1997), Lev ung längre (2000), Friskare Barn (2005) på ICA Bokförlag, Näringsmedicinska uppslagsboken (2006) på Örtagårdens bokförlag samt Snabbare Starkare Friskare (2016) på Örtagårdens Bokförlag.

Länkar till ett par av deras absolut bästa produkter:

https://www.holli.se/produkt/Natt-Plus-145-g-Alpha-Plus

https://www.holli.se/produkt/Kvinna-100-tab-Alpha-Plus

https://www.holli.se/produkt/ZMC-Plus-180-tab-Alpha-Plus

Hos holli.se hittar du kosttillskott, supplement och en rad av produkter för din allmänna hälsa. Vi finns här för att hjälpa till på facebookinstagram, över telefon (0175-20500) eller i vår fysiska butik mitt i roslagen.

Urval från Alpha Plus