Thorne Research + Holli

Gå tillbaka till Magazine

Thorne Research + Holli.se

Thorne är ett varumärke som holli.se är superstolta över att kunna representera. Ett företag med starka värderingar och otroligt hög kvalité genom hela deras sortiment. Thorne har investerat i att göra omfattande test, sourcing av de absolut mest potenta ingredienserna, optimering i att skapa en ren tillverkningsprocess samt för att skydda miljön. Deras team av medicinsk personal, forskare och ingenjörer leder företaget med vetenskap och genomtänkt raffinering. Varumärket har varit betrott av vårdpraktiker, amerikanska landslag och familjer runt om i världen i mer än 30 år.

Transparenta företag som representerar vår vision och tåls att jämföras tycker vi ska få mer plats i rampljuset, här är lite information om hur deras test-process fungerar och vi rekommenderar att ni granskar företagen som levererar kosttillskott stenhårt för att garantera att ni fyller kroppen med bra produkter och genuina, högkvalitativa ingredienser.

Thorne har två state-of-the-art in-house laboratorier som möjliggör fyra testrundor, ett exceptionellt koncept för att garantera kvalité:

Råvaror och komponenter: Thorne testar varje råmaterial och komponent. I deras nämnda in-house laboratorium skärmar dem efter fler än 1000 föroreningar.

Process-test: Vi testar varje in-process sats för homogenitet och identitet för att bekräfta konsistens.

Avslutad produkttestning: Vi testar varje färdig produkt för att säkerställa att dess identitet, styrka och renhet har bibehållits och att det inte har skett någon mikrobiologisk kontaminering under tillverkningen.

Stabilitetstestning: Vi testar för produktstabilitet för att bekräfta att vår produkt kommer att uppfylla etikettkravet fram till produktens utgångstid.

Vi tackar Thorne för deras hängivenhet till kvalité och har nu i dagarna valt att bredda hela deras sortiment på våra hyllor och i e-handeln. Produkterna har precis landat på lagret och vi ser fram emot att fler människor blir introducerade till sortimentet. Tack för ert förtroende och ha en skön försommar!

holli.se är en av Sveriges snabbaste växande e-handel inom hälsa-kategorin. Vårt breda sortiment, fysiska butik och dedikation till support leder till nöjda kunder, som i sin tur leder till ett ännu bättre utbud och företag. Ni kan nå oss på telefon (0175-20500), email (info@holli.se), Facebook och Instagram.